Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Burešová (30) má v posledních měsících velmi nabitý diář. Herečka, známá jako sestřička Petra v primáckém seriálu Modrý kód, byla nedávno hospitalizovaná s ledvinovou kolikou, už týden po chirurgickém zákroku ale naskočila do práce, a rozhodně se nešetří.

Při natáčení televizní znělky se dokonce celou noc brouzdala ve studené vodě. „V noci jsem se už párkrát ve vodě ráchala, ale myslím, že ve vodě v noci jsem ještě nenatáčela. Chvilku jsem si to užívala, protože ta voda byla teplá, ale po několikahodinovém natáčení už začala být zima,“ přiznala herečka, která ale i tak plnila každý režisérův příkaz.

Po prázdninách Eva opět naskočila do natáčení své seriálové postavy zdravotní sestřičky, její postavu čekají novinky. „Do nudného bezvztahového života Petry vstoupí někdo, kdo to celé rozbourá. Příběh nebude až tak jednoduchý, že někdo přijde, ona bude zamilovaná a skončí její příběh, bude tam něco velmi zajímavého,“ dodala závěrem půvabná Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám