Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s otcem svého syna je zpěvačka a herečka Eva Burešová stále sama, Tedy ne tak úplně. Nastěhovala se k ní maminka ze severní Moravy, aby jí pomohla s hlídáním malého. "Už je v důchodu, tak mi může pomáhat," vysvětlila Eva.

Ta se teď musí pořádně ohánět a bere hodně práce, takže to opravdu potřebuje. Ani prázdniny nemá volné. "Čeká mě ještě dotáčení jednoho filmu a pak jeden projekt, na který se velmi těším. Omezuji ale divadlo. V létě nehraju vůbec a z muzikálů už mám jenom Čas růží v Hudebním divadle v Karlíně," svěřila.

Nového muže si do života zatím pouštět nechce, i když se za ní bezpochyby spousta pánů otočí. Zvláště když se oblékne tak provokativně, jak to předvedla na otevření obchodu s neoprenovými kabelkami. Ve svém rafinovaném outfitu předvedla i krajkovou podprsenku.

"Nikoho nového nechci. Spíš se teď učím žít sama se sebou. To, co mám na sobě, je úplná náhoda. Hrozně jsem se vztekala, když jsem po obchodech hledala něco na sebe, a tenhle outfit mi v jednom nakonec sestavili od začátku do konce," uzavřela Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám