Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejúspěšnější česká snowboardistka a populární herec. Pro někoho možná nečekaný pár, Evě Samkové (30) a Marku Adamczykovi (32) to ale klape už skoro dva roky, a nadmíru dobře. Dohromady se dali díky sociálním sítím.

„Začal mě sledovat na Instagramu, taky jsem ho začala sledovat a předpokládala jsem, že mi napíše. A on mi nenapsal. Tak jsem mu napsala já,“ vyprávěla Eva v 7 pádech Honzy Dědka. „Dával tam vtipné Instastories a já mu napsala, že je skoro stejně tak vtipnej jako já. To zabralo a pak mě pozval do divadla,“ popsala počátky jejich vztahu.

„Tím jsem to vyhrál,“ směje se Adamczyk.

Zalíbení v sobě ale našli už dříve, na koncertě Pro Světlušku, kde měl Marek za úkol udělat s Evou rozhovor. Nejen proto, že šlo o přímý přenos, byl značně nervózní. „Věděl jsem, kdo je Eva Samková, znal jsem to jméno, ale to bylo všechno. Připravoval jsem si fóry o prknech, která znamenají svět, a bylo to strašně trapný,“ vzpomíná na setkání herec.

Eva pak vtipně dodala, že když jí řekli, že s ní bude dělat rozhovor Marek, myslela si, že jde o moderátorské eso Marka Ebena. „A pak přišel tenhle Marek. Ale byl v pohodě,“ uzavřela Samková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám