Hlavní obsah
Článek

Kdyby nebylo herečky Báry Polákové (40), se kterou se kamarádí, možná bychom ani nepostřehli, že snowboardistka Eva Samková (30) fušuje také do módy. V novém Bářině obchůdku má totiž svoji kolekci triček, které navrhla už před časem.

"Tuhle kolekci jsem s kamarády vytvořila už v roce 2016, kdy mě inspiroval výlet do Norska. Tehdy měl bavil hlavně ten proces a dál jsem se tomu nevěnovala a bylo mi to tak nějak jedno, takže jsem to vůbec neprodala. Když se mi Bára nabídla, že bych tady mohla svoje trička mít, tak to byl vlastně osud, že se tahle limitovaná edice vůbec dostane mezi lidi," smála se Eva.

Přemýšlí, že by v designu a módě pokračovala dál, anebo to byla jen jednorázová aktivita? "Tohle byla taková vykopávací věc. Je to jen padesát dámských a padesát pánských trik a uvidíme, jestli se to vůbec prodá. Když ano, tak možná něco dalšího vymyslím," ujistila nás sportovkyně.

Sama si v módě logicky potrpí spíš na jednoduchost a i výraznou barevnou škálu si nechává na sport. "Devadesát procent svého času trávím v legínách. A mám ráda zajímavé střihy. Ale mám i pár romantických kousků, když si chci vzít v létě šaty," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám