Hlavní obsah
Článek

Oficiální svatební snímky princezny Eugenie (34) a Jacka Brooksbanka jsou na světě a nám se z nich opravdu zatajil dech. Kromě klasických rodinných snímků byly uveřejněny ještě dvě další fotografie. Na jedné si královský pár vyměnil něžný polibek uvnitř kočáru a na druhé je pro změnu pár v outfitech, do kterých se později převlékl na slavnostní večeři. Šaty Eugenie doplnila o diamantové náušnice, které dostala od královny Alžběty II..

V broskvových šatech od Zaca Posena vypadala nevěsta skvěle. Oběma to moc slušelo i ve svatebním, když byli obklopeni nejen královskými dětmi a příbuznými. Ne všichni ze společného snímku však byli nadšeni.

Píše se, že páteční svatba byla první událostí, kde se matka nevěsty, Sarah Ferguson, a princ Philip po mnoha letech setkali. Bývalý tchán totiž Fergie, jak se jí přezdívá, zavrhnul, když se v 90. letech rozvedla s jeho synem, princem Andrewem. Na společném snímku se tito dva neobjevili po 26 let. Tentokrát však nejspíš staré sváry hodili za hlavu a dokonce pózovali vedle sebe. Jak to všem společně slušelo, se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám