Hlavní obsah
Článek

Letošní rok je pro britskou královskou rodinu hodně radostný. Vévodkyně Kate porodila třetího potomka, a kromě prince Harryho se svatby dočká i jeho sestřenice Eugenie z Yorku (34).

A aby se to v kronikách příliš nekomplikovalo, obě letošní královské veselky mají stejné dějiště, jímž je kaple sv. Jiří na hradě Windsor. Harry a Meghan zde vstoupili do manželství v květnu. Nyní svatební slib odříkají Eugenie a Jack Brooksbank (32).

Opět půjde o velkou událost, i když Eugenie není v království za takovou hvězdu jako její bratranci. Dcera prince Andrewa a vévodkyně Sarah ale žádný komorní obřad neplánuje. Mezi hosty totiž mají být Harry i William se svými manželkami. Vévodkyně Kate by na obřadu chyběla v případě, že by podpořila svou sestru Pippu při jejím porodu, který může přijít každým dnem.

Eugenie je zkušenou návštěvnicí svateb. Nechyběla na obřadu, na němž si v roce 2011 řekli ano Kate a William. Tehdy mezi svatebčany vynikala modrým kostýmkem. Princezna si nenechala ujít ani veselku Pippy Middleton s Jamesem Matthewsem. Loni jí už dělal doprovod její partner. Jack Brooksbank ji letos doprovodil také na svatbu Harryho a Meghan, kde mohli načerpat inspiraci. Teď už budou za ženicha a nevěstu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám