Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Češka žijící v Londýně Gabriela Peacock bude zřejmě jedinou Češkou, která dostala pozvánku na dnešní svatbu britské princezny Eugenie (34) a Jacka Brooksbanka. Gabriela se přátelí se členy královské rodiny, letos už zářila na svatbě prince Harryho. Píše o ní dokonce i britský Daily Mail.

Gabriela před svatbou pomáhala hubnout už princi Harrymu, nyní se starala o Eugenii. S tou ji pojí blízké přátelství. Navíc ji připravovala na svatbu, aby jí to co nejvíce slušelo. Eugenie v Anglii navštěvuje kliniku, kde Gabriela praktikuje, jejíž součástí je také posilovna.

Gabriela se o Eugenii starala také před svatbou. "Užívala doplňky stravy, které jsem vyvinula, společně jsme se snažily, aby nebyla "nafouklá" a měla dostatečný přísun vitamínů. Aby měla krásnou a zářivou pleť," řekla Super.cz Peacock.

Gabriela není zastánkyní žádných striktních diet, které způsobují jojo efekt. I to praktikovala u princezny Eugenie. Základem jejího zdravého hubnutí je dostatek bílkovin ve stravě. Eugenie užívala také doplňky stravy, které vyrovnávají hladinu cukru v krvi a není po nich chuť na sladké.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám