Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme informovali, Lejla Abbasová (44) v pátek odlétá do Afriky s dalším charitativním projektem, tentokrát pro masajskou školu. Ještě předtím ale uspořádala akci, kterou podpořily další slavné maminky, a také jejich děti. A my nestačili zírat, že skoro všechny brunetky dorazily se světlovlasými andílky.

To, že je Lejlin Davídek celý táta Michael Kocáb, Abbasová vždycky vypráví jako zábavnou historku. Ale i její kamarádka Ester Janečková (51) má úplně blonďatou dceru Sáru. Světlé vlásky po tátovi Ondřeji Soukupovi (72) má i Rebeka Lucie Šoralové (46). A světlejší než maminka je i Alžbětka muzikálové zpěvačky a herečky Betky Stankové (44).

Maminky i děti v rámci akce napsaly pohledy pro africké děti, 24. listopadu jim Lejla předá odpovědi. A koupit si pohlednice na stránkách projektu a buď napsat do Afriky (poštovné je zdarma), anebo si je nechat poslat vlastním kamarádům nebo příbuzným, může každý. Z výtěžku prodeje bude financována knihovna pro masajskou školu.

Lejla je českou ambasadorkou projektu, který vymyslela slovenská fotografka Vlaďa Bajerovská, která už 15 let v Africe žije. "Musela jsem ale Masajům poslat svoji fotografii a životopis, aby mne schválili. Dobře to dopadlo, a dokonce mě požádali, abych nafotila fashion fotky s jejich tradičními šperky," řekla Lejla Super.cz. "Školu ale nebudu podporovat jen v rámci tohoto projektu, nakupujeme i učebnice a platíme učitele," dodala.

Reklama

Další články

Načítám