Hlavní obsah
Článek

V poslední době se hodně řešilo, zda se bude na obrazovkách České televize uvádět oblíbený pořad Pošta pro tebe. Psalo se také, že jeho moderátorka Ester Janečková (51) definitivně přišla o práci. Když jsme se s ní potkali na večírku k uvedení nové značky sektu, měla pro nás i pro sebe dobrou zprávu.

"Už mám oficiální informaci o tom, že Pošta pro tebe bude. Měla by se začít vysílat od ledna a je domluvená na to jarní pololetí, zhruba do května nebo do června, tak se moc těším," svěřila Super.cz Ester, která si díky odkladům užila docela dlouhé prázdniny.

"Natáčet začneme od listopadu a opravdu jsem docela hodně odpočívala a věnovala se rodině, hlavně Sáře, která je ještě dost malá. Do toho jsem aspoň měla čas rozjet naši poradnu S barvou ven, které jsem také věnovala dost času. Až do června jsem měla Sama doma a do toho jsem ještě v lednu začala pracovat v monitorovací agentuře, abych si vyzkoušela normální práci," vypočítala.

Kromě Sáry, které jsou čtyři a půl, je Ester matkou už dospělých synů. "Kryštofovi je devatenáct, Cyrilovi šestnáct, je to s nimi zábavné, i když trochu náročné, když se někdy ozve puberta. Ale musím říct, že jejich puberta byla a je docela v pohodě, hrozně rádi si s nimi povídáme. Je to fajn, když si můžete zajít se synem na pivo, nebo si doma posedět u vína. Kryštofa třeba hodně zajímá historie a politika, takže témat máme dost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám