Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Projekt Komunikace, kde se známé osobnosti fotily pro nadaci Lejly Abbasové (44), se vyvíjel za pochodu. Když si jednotlivé snímky projdete, zjistíte, který z nich byl v ateliéru první a který poslední, podle stupně jejich odhalení. Ti poslední už byli navlečení jako pumpy.

"Já šla na řadu jako první, a protože je Lejla moje dlouholetá kamarádka, neprotestovala jsem proti myšlence, že by to mělo vypadat, že gestikulujeme nazí. Stáhla jsem si tričko co nejníž a bylo to," svěřila Super.cz Ester Janečková (51). "Po mě totéž udělala ještě návrhářka Beata Rajská, pak už nikdo, takže Vilmě Cibulkové (61) jsou vidět ramínka a Jitka Čvančarová (46) je v šatech," dodala.

Ester se dokonce s manželem chystala s Lejlou doopravdy odjet do Afriky a dívkám, které utíkají z domova před ženskou obřízkou, pomáhat na místě. "Pak jsem ale otěhotněla se Sárou a dlouho jsem ji i kojila, takže to nebylo možné. Ale myslím si, že všichni nemusíme být fyzicky na místě, abychom mohli pomoct. A zrovna tohle téma pomoci se mě až fyzicky dotýká," dodala.

Reklama

Další články

Načítám