Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Pošty pro tebe Ester Janečková (51) je neskutečně šťastnou maminkou. Sáru přivedla na svět loni v lednu, ale už se s ní nebojí obrážet různé večírky. Zamířily spolu i na zahájení pátého ročníku Pivního festivalu, který se koná v Praze na Výstavišti. A při té příležitosti jinak vzorná matka Janečková, jež nedávno změnila sestřih, přiznala, že svou malou napájí pivem.

„Vyrazili jsme s manželem a s holčičkou na pivo. Museli jsme ji vzít do společnosti, ať si zvyká. A protože si určitě pivo dám a stále ji kojím, dostane ho v mlíčku,“ svěřila se nám s úsměvem. Pivu i se svým mužem holduje ráda. „Nejsme ale rodina, která má pořád půlku ledničky plnou pivních lahví, večer si s manželem dáme spíš víno. Ale v létě, když se griluje, nebo jezdíme na kole, tak k tomu pivo patří,“ dodala Janečková s tím, že nejvíc jí chutná černý pěnivý mok.

Kromě ní se Pivního festivalu, kde ve stanu pro deset tisíc štamgastů točí sto druhů piv najednou 54 hostinských, zúčastnili také prezident Václav Klaus, Čestmír Řanda, Bára Fišerová a další osobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám