Hlavní obsah
Článek

Některé celebrity se rozhodly výrazně a veřejně apelovat na důležitost vyrazit i letos k volebním urnám. Řada z nich také vyjádřila svůj názor, koho si představují v příštích čtyřech letech ve vedení státu a označili svého favorita. Někteří se snaží naznačit, že samotná účast je vítězstvím.

Možnost jít volit si nechtěl nechat vzít Tomáš Klus (37) ani když byl s rodinou na dovolené v exotice. Jeho účast u voleb byla tedy jistotou. „Politika je místo, kde se tahá za páky, které reálně proměňují svět kolem mě a proto je nesmírně důležité, abych měl jasno, kdo tam jimi za mě tahá. Jestli pákami netahají paka,“ napsal na Instagramu zpěvák.

Herečka Aňa Geislerová (47) v těchto dnech natáčí nový historický snímek. Na občanskou povinnost si čas ale samozřejmě našla. Stejně zodpovědná byla také její sestra Ester Geislerová (40).

Svůj politický názor vyjádřila Jitka Schneiderová (51) už před volbami svou účastí ve videu s názvem Sbohem soudruzi. Ve frontě na banány se sešla s Jiřím Macháčkem, Tomášem Hanákem, Zdeňkem Suchým, či Bárou Polákovou. Zároveň podpořila kroužkovací iniciativu a vyslovila se k větší podpoře žen v politice.

Naplánovat si dobrý oběd v blízkosti volební místnosti nabádala Iva Pazderková (44), Eva Holubová (65) si zase po svém odvolení postěžovala, že ji volební komise nenechala vyfotit se u urny. „Mám několik fotek z voleb minulých, nikdy nebyl problém. Zákaz mne překvapil, ale ještě více jedna členka volební komise. Byla nepříjemná. Opět závan z totality, kdy jsem šla za plentu a škrtala,“ napsala herečka k fotce u východu z volební místnosti.

Reklama

Další články

Načítám