Hlavní obsah
Článek

Na oficiální odchod z profesionální dráhy tenisty se připravuje nejen Tomáš Berdych, ale i jeho manželka Ester (31), která změnu samozřejmě také pocítí.

„Tomáš si to naprosto zaslouží. Myslím, že toho pro Česko a svět dokázal mnoho. Myslím, že už si zaslouží, aby si užíval života. Až přijde ten čas, bude zase on mě podporovat v mé práci,” říká modelka, která se plánuje s manželem na čas přestěhovat kvůli své kariéře do New Yorku.

„Česko bude vždy našim domovem. Sem se vždy vracíme. Zejména v chladných měsících jezdíme rádi do Monaka, který vnímáme jako druhý domov. Teď bychom chtěli vyzkoušet žít v New Yorku. Pokud tam chce člověk začít kariéru, tak se tam musí skutečně na čas přestěhovat a být tam dennodenně,” říká Ester na finále modelingové soutěže mladých talentů My Model Contest, během kterého zasedla v porotě.

Ester se nebojí, že po manželově konci tenisové kariéry mezi nimi dojde k ponorkové nemoci. Velká změna to pro ně totiž nebude. „My jsme posledních osm let stále spolu dennodenně. Jsem za to ráda, protože je to můj nejlepší kamarád a parťák,” usmívá se Ester, které se po manželovi stýská i po jednodenní pauze. „Teď jsem ho neviděla den a už mi chybí.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám