Hlavní obsah
Článek

Konečně opět na jevišti Národního divadla proběhlo předávání cen nejlepším divadelníkům. Protože divadla loňskou sezónu téměř nehrála, ceremoniál se smrskl na ocenění hereckých legend. Výjimkou byla cena pro umělce do 33 let, kterou získala Denisa Barešová známá ze seriálu Kukačky.

Protože většina národa místo přenosu z Národního spíš slavila, anebo oplakávala výsledky voleb, přinášíme vám bohatou fotogalerii z večera, kde ceny Thálie převzali například Iva Janžurová (82), Libuše Švormová, Jitka Molavcová, Jan Kačer, Jaroslav Satoranský a in memorian také v zastoupení přátel a rodin Zdeňka Procházková a Karel Urbánek.

Protože ocenění předávali loňští laureáti, měli jsme možnost si prohlédnout i pořádně rostoucí bříško Eriky Stárkové (39), která loni získala cenu za muzikál. Moderátor večera Václav Moravec zažertoval na konto toho, že jsou tedy na předávání tři. "Možná čtyři," překvapila herečka a dala tak prostor spekulacím, že by mohla čekat dvojčata.

Josef Abrhám (†82) místo sebe poslal předat cenu Ivě Janžurové svoje vnuky Josefa a Antonína. "Cenu za celoživotní dílo se mi přebírat nechtěla, necítím se na to, snad toho mám ještě dost před sebou. Dcery neměly čas a neuvědomila jsem si, že mám taky vnuky," smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám