Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězkou 7. řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas se stala Jitka Čvančarová (46), která se proměnila v Susan Boyle a svým výkonem odrovnala porotu. Diváky však kromě Jitky zaujala hlavně energická Erika Stárková (39), která se v sexy oblečku předvedla jako Shakira.

Během vystoupení rozvlnila své křivky, nad kterými se rozplýval i předseda poroty Ondřej Sokol. I diváci pěli na její zevnějšek ódy, chválili hlavně její taneční kreace a naopak negativně hodnotili zpěv.

„Chlapům stojí! Tancovala super, ale zpěv katastrofa,“ napsala jedna z divaček na sociální síti. „Zpívá nádherně, ale tohle bylo strašné. A já jí přitom tolik fandím, mrzí mě to, ale pohyb super,“ přidala se jiná.

A že to Erika neudýchala, se shodli i další. „Je skvělá, trošku nestačila s dechem,“ komentoval další sledující. „Toto číslo by se hodilo spíš do taneční soutěže, zpěv bohužel nic moc, ale je to favoritka,“ přidal jiný.

„Pro mě letošní super hvězda a výherkyně,“ prohlásila nekompromisně jiná divačka. „Klobouk dolů, to bych v tom tempu taky neudýchala, natož zpívat. Chci tolik energie,“ záviděla další. „Dneska jí to nesedlo, ale měla to vyhrát,“ přidal jiný divák.

Proměna v Shakiru Stárkové sice na vítězství nestačila, nakonec v Tváři skončila třetí, ale je jasné, že na ni diváci jen tak nezapomenou.

Reklama

Další články

Načítám