Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Lindou Finkovou jsme si povídali ještě před rozšířením restrikcí ve fitku, kam tehdy přišla jen podpořit kamarádku, cvičitelku Hanku Kynychovou (56). Pro Lindu je sportem číslo 1 badminton, díky kterému si udržuje figuru už přes deset let.

Ten si stále ještě může zahrát, i když ne v tělocvičně a jen ve dvou, nikoli ve čtyřech, jak je zvyklá. "Můj sport nic nezastaví, hrála bych i v roušce, kdyby to bylo nutné. Opravdu makám a lítám, nehrajeme jen tak, pořádně do toho šviháme. Naopak kolektivní cvičení mě moc nebere," prozradila.

Povídali jsme si i o Tváři, kde je zpěvačka koučkou, a její další práci. "Počítala jsem peníze, o které jsem kvůli restrikcím přišla, ale neřeknu, kolik to bylo, protože je to fakt ranec. Pořád si zpívám aspoň doma, abych si udržovala hlas. Ale nestěžuju si. A pořád online učím a pokračuje Tvář," vysvětlila.

Zajímalo nás, kdo z letošních účastníků ji jako koučku nejvíc překvapil. "Určitě Erika Stárková (39), kterou jsem předtím vůbec neznala, protože když šel Most!, tak to bylo v pondělí, a to jsem měla právě ten badminton. Zpívá nádherně, tak jako ona nezazpívá devadesát procent zpěvaček. A pak Albert Černý (34), i když Lake Malawi trochu znám. Je to čistá duše, která skvěle zpívá," míní.

Reklama

Další články

Načítám