Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koronavirus se nevyhnul ani natáčení oblíbeného pořadu. Řada lidí ze show Tvoje tvář má známý hlas musela do karantény a nemocí si prošla Erika Stárková (39). Ta dokonce zkolabovala před natáčením sedmé řady a musela jí odvézt záchranná služba. Následně se ukázalo, že je herečka nemocná.

Nyní potěšila své fanoušky zprávou, že jí je opět dobře a z koronaviru se dostala. „Jsem zdravá a v plné výzbroji jedeme dál,“ svěřila se herečka.

„Svět se točí dál a já jsem hodně v přírodě a nesleduji televizi, protože ji už 15 let nemám a vím, že nechci poslouchat negace, ale pozitivní vibrace,“ prozradila Erika, která už bude moct opět natáčet oblíbený pořad.

„Vím je to náročnější čas, ale jsme v tom všichni spolu. Zpívej, tanči, odpočívej, směj se, buď svůj, žij a leť i tak stále naplno. Tenhle Divnoland brzy skončí, ale to krásný a pozitivní tady bude do konce věků. To ti nikdo nevezme! Jen Ty sám, pokud tomu tedy uvěříš,“ dodala Erika, která je plná energie a dobré nálady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám