Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze své druhé proměny byla nadšená. Erika Stárková (39) se musela opět představit v tancem nabité show a zvládla to bravurně. Po pop divě Lady Gaga, kterou byla v prvním díle se tentokrát stala mužem. Za úkol dostala Martina Dejdara a scénu z muzikálu Šakalí léta.

Herečka byla od začátku nejen ráda, že si vytáhla proměnu v muže, ale také mohla zazpívat něco, ze svého oblíbeného snímku. Zkoušení scény plné tance byl ale oříšek. Erika to nakonec zvládla bravurně.

„Pro mě je to kultovní muzikál, první porevoluční filmový muzikál. Geniální hudba Ivana Hlase a ty jako energetická bomba a dělala jsi dva lidi, Martina Dejdara a Honzu Kalouska, byla jsi jako atomovka,“ ohodnotil její vystoupení Aleš Háma.

„Eriko, ty jsi neskutečné číslo. Zatím jsi si vylosovala pokaždé něco, kde máš složitou choreografii a do toho zpíváš rychlé věci, dala jsi to všechno na jedničku, jsi ďábel a já ti fandím,“ dodala Eva Burešová. Vystoupení se líbilo nejen porotě, ale i ostatním soutěžícím a Stárková se nakonec stala vítězkou druhé epizody.

„Děkuji všem a děkuji za možnost účastnit se téhle nádhery Tvoje tvář má známý hlas s touhle neskutečnou partou a vším, co tady kolem je. Já tento šek dávám na spolek Hvězdy dětem, kteří se starají o děti z dětských domovů,“ prozradila herečka s šekem na 50 tisíc korun v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám