Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Španělský zpěvák Enrique Iglesias (48) už jedenáct let chodí s jednou z nejkrásnějších tenistek světa, vzít si ji ale nechce. Jeho vztah s Annou Kurnikovou (42) ale v krizi není, prostě si myslí, že manželství nemá smysl.

„Nikdy jsem si nemyslel, že by manželství něco změnilo,“ svěřil se magazínu Parade. „Možná je to proto, že pocházím z rozvedené rodiny. Nemyslím si ale, že kvůli nějakému papíru někoho více milujete,“ prohlásil. „Dnes už není tabu, aby lidé měli děti a nebyli sezdáni. Rozdíl je jenom v tom, jestli jste dobří rodiče nebo ne,“ dodal.

Enrique totiž při nedávném vystoupení v Moskvě Annu označil za svou „manželku“. Hned se vyrojily spekulace, že už se pár v tajnosti vzal. „Opravdu jsem tím nechtěl zmást lidi. Prostě jsem myslel, že to bude snazší pro publikum, než kdybych o ní říkal, že je moje dívka,“ vysvětluje nyní zpěvák.

Co si o Enrikově odmítavém postoji k manželství myslí samotná Anna? Asi jí to příliš nevadí. „Není to pro mne důležité. Jsem ve vztahu šťastná a o to jde,“ řekla loni v rozhovoru pro magazín Women's Health.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám