Hlavní obsah
Článek

Fanynky a fanoušci charismatického Španěla, žijícího v Miami, se konečně dočkali. Naposledy Enrique Iglesias (48) navštívil Česko v roce 2018, kdy vyprodal pražskou O2 arenu dva večery za sebou. Zpěvák plánoval vystoupit v Praze opět v roce 2020, to ale bohužel neumožnila pandemie koronaviru. Show se tak nakonec odkládala dvakrát. Jeden z nejvíce sexy mužů planety zazpíval v Praze během středečního večera.

Jeho úterní přílet ale doprovázely komplikace. Fanoušci a fanynky, kteří na španělského krasavce čekali od ranních hodin na pražském letišti, byli letos zklamaní. Enrique totiž pokaždé rád rozdá autogramy a vyfotí se s nimi v letištní hale během své cesty do auta. Kvůli rekonstrukci letiště ho ale štáb odvezl do hotelu přímo od letadla.

„Jsme zklamaní, přijeli jsme z Mnichova udělat si selfie s Enriquem a on sem tentokrát nepřišel," řekl pro Super.cz mexický pár žijící v Německu. Na pražském letišti čekali i lidé z Francie.

Zpěvák to ale lidem vynahradil během své středeční show. Začal včas a během vystoupení nechyběly jeho svůdné taneční kreace a neskutečná energie.

Po koncertě se ale někteří přece jenom selfíčka dočkali: „Bylo vyprodáno, Enrique se dokonce setkal s několika fanoušky, kteří na něj čekali 40 minut, to jim ale nevadilo. Zpěvák se s nimi nadšeně objímal a fotil. Co se týče jeho požadavků, byl velmi skromný a žádné speciální přání neměl," řekla Super.cz Sabina Szwarcová z agentury Bestsport, která koncert pořádala.

Enrique je stále zamilovaný do bývalé tenisové hvězdy Anny Kurnikovové, se kterou má tři děti: Lucy, Nicholase a Mary. Seznámili se před více než 21 lety během natáčení klipu k písni Escape. Své soukromí si pečlivě střeží a velmi neradi o sobě veřejně mluví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám