Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Harryho Pottera se tetelí radostí. Emma Watson (34) alias Hermiona jim totiž věnovala ten nejlepší předčasný dárek k Vánocům. Na Instagramu sdílela společný snímek s kolegy z oblíbené série.

Po jejím boku se objevili Tom Felton alias Draco Malfoy, Matthew Lewis neboli Neville Longbottom, Bonnie Wright, která ztvárnila Ginny Weasley, a Evanna Lynch alias Lenka Láskorádová. Sešli se u příležitosti uvedení nové atrakce Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure v parku The Wizarding World of Harry Potter v Orlandu. Obdobným snímkem se pochlubil na Instagramu i Lewis.

„Přejeme vám veselé Vánoce,“ napsala herečka k příspěvku. Shledání není ničím ojedinělým, herci se od dob Harryho Pottera prý pravidelně scházejí a jsou neustále v kontaktu. Před časem se Emma pochlubila například společným snímkem s Feltonem, z nějž fanoušci šíleli. Okamžitě začali spekulovat, že herci tvoří pár. Ti ale prý zůstávají jen dobrými přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám