Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Watson (34) se netají tím, že v době natáčení Harryho Pottera měla slabost pro hereckého kolegu Toma Feltona (31), který ztvárnil slizkého Draca Malfoye. Herci spolu dodnes mají dobrý vztah a občas se vídají. Když se naposledy pochlubili společným snímkem, fanoušci šli do kolen.

Jak to tedy měla Watson, víme, ale nyní se konečně vyjádřil i Felton a svěřil se s názorem na sexy kolegyni. „Je vždycky fajn ji potkat, potkat se na pláži nebo u večeře. Je to neuvěřitelně chytrá a milá mladá dáma, vždycky se rádi vidíme a zavzpomínáme na staré časy nebo mluvíme o plánech do budoucna,“ nechal se slyšet herec pro Daily Mail.

Tom také přiznal, že je šťastně nezadaný. Ostatně stejně jako Emma. „Myslím, že v našem věku není nutné být ve vztahu, jenom abychom někoho měli. Myslím, že musíte také milovat sami sebe, než začnete milovat někoho jiného,“ doplnil, než označil svou roční fenku labradora Willow za svou „holku“.

Emma navíc není jedinou aktérkou z Harryho Pottera, se kterou se Tom pravidelně vídá. V kontaktu je i s představitelem Harryho Danielem Radcliffem. A dokonce přiznal, že kdyby ho požádali, s chutí by se do Bradavic vrátil.

„Jsem neuvěřitelně pyšný na to, co jsem si díky Dracovi vybudoval, jakákoli šance na to se do role vrátit by byla skvělá,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám