Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel Draca Malfoye Tom Felton (31) sdílel na svém instagramovém účtu společný snímek s kolegyní z Harryho Pottera Emmou Watson (34) a fanoušci šílí. Přestože Hermiona a Draco byli v sérii dost na nože, mezi herci to bylo úplně jinak.

Watson v minulosti dokonce přiznala, že do Feltona byla zamilovaná, ovšem to bylo v době, kdy byli ještě dětmi, a z platonické lásky nikdy nebylo víc než dobré přátelství. I proto fanoušci nyní doufají, že se spolu jejich oblíbenci dali dohromady.

Na snímku svou kolegyni Felton evidentně učí hrát na kytaru. K fotce přidal popisek: „Učí se rychle.“ Instagram a Twitter okamžitě zavalily vlny komentářů.

„Chce se mi brečet, Dramione je tu!“ napsal jeden ze sledujících a hned dal páru přezdívku složenou ze jmen jejich charakterů. „Kdy to bude oficiální?“ dožadoval se pro změnu odpovědi jiný fanoušek.

Že jsou dobří kamarádi, prokázali herci v průběhu let už několikrát. Jestli se ale přátelství vyvinulo v lásku, vědí v tuto chvíli jenom oni dva. Zatím se ke komentářům fanoušků nevyjádřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám