Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Malá čarodějka z Bradavic už dospěla v krásnou ženu s univerzitním titulem, ale stále nepřišla o svou nevinnou dětskou tvář. Emma Watson (24) tak bez líčení rozhodně nikoho nevyděsí.

Poprvé se Emma ve filmové adaptaci knižního bestselleru o Harrym Potterovi objevila v roce 2001, kdy společně se svými kamarády pátrala po kamenu mudrců. Fantasy sága se dle očekávání stala diváckým hitem a dočkala se osmi dílů, během nichž představitelka Hermiony vyrostla v mladou krásku.

S poslední epizodou z Bradavic ovšem její kariéra neskončila. Z roztomilé školačky se stala atraktivní herečka, která se dočkala zajímavějších projektů než představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe. Po filmech Můj týden s Marilyn a Charlieho malá tajemství zazářila ve výpravné trikové podívané podle biblické předlohy Noe.

Na slavnostních premiérách je Emma vždy dokonale upravená, ale sluší jí to i v civilu. Během natáčení filmu Regression se v kanadském Torontu objevila bez make-upu a kolemjdoucí okouzlila svým přirozeným půvabem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám