Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pouhými třemi měsíci Justin Theroux (52) a Jennifer Aniston (55) po dvou a půl letech manželství oznámili, že jdou od sebe, a od té doby jsou pod velkým drobnohledem. Celý svět netrpělivě čeká, s kým kdo utvoří pár. Zatímco všichni spekulují, kdy se Aniston vrátí k Bradu Pittovi, Theroux byl spojován od rozvodu hned s několika ženami.

Minulý týden ještě přilil olej do ohně, když se v jižní Francii objevil v obležení slavných krásek Emmy Stone (35), Sienny Miller (36) a Laury Harrier (28). Hereckou čtveřici doplnil televizní moderátor Derek Blasberg. Zástup celebrit se ve Francii účastnil akce Louis Vuitton Cruise 2019 Collection Show a když už tam všichni byli, neváhali se smočit a užít si vodních hrátek.

Skupinka se prý přátelí i mimo práci a Emma s Justinem se znají ze společného natáčení seriálu Maniac. Od rozchodu s Jennifer byl Theroux viděn s Emmou na veřejnosti několikrát. Jeho novou přítelkyní je ale podle všeho fotografka a modelka Petra Collins. S tou se Theroux údajně seznámil v New Yorku a je do ní blázen. Uvidíme, jestli to tak zůstane i po téhle hvězdné dovolené.

Reklama

Další články

Načítám