Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhým extrémním zjevením na jevišti Národního divadla byl vedle Jany Kratochvílové (71), která šokovala svým kostýmem, pokud jde o vizuální stránku, Kapitán Demo. Muzikant Jiří Burian a jeho kolegové nevybočili ze své klasické image. "Chtěli jsme to pořádně prodat," řekli muzikanti Super.cz.

V rozhovoru, který málokdo soudný může brát vážně, neboť pánové mimo jiné sdělili, že mají momentálně turné po obřích stadionech v jižní Americe, Prusku a Mezopotámii, se objevilo relevantních informací pomálu, o to víc si můžete v našem videu užít jejich humoru. "Jsme rádi, že jsme v Česku, držíme s vámi basu a konečně nemusíme hrát," řekli nám.

Dozvěděli jsme se aspoň, že píseň, s níž v programu koncertu Národ sobě, kultura tobě vystupovali, pochází z nové desky. "Album vyjde v létě, bude se jmenovat Mistr světa všeho, jako jsem já, a je taková ze života. Přijdete domů z kalby, dáte si doma hrozno a všechny chcete s manželkou pomlouvat," prozradil Burian.

Snad byla pravda aspoň to, že se pánům stýskalo po kolegovi, Jordanovi Hajovi (35), v kapele vystupujícím pod jménem Program, který s těhotnou partnerkou Emmou Smetana (36) trávil dva měsíce v Indonésii. "Teď právě přiletěl, ale už to sem nestihl. Ale už zase naskakuje a chystáme spolu velké věci," upřesnil Burian.

Na fotografie Kapitána Dema i dalších účinkujících, pokud jste je neviděli v přímém přenosu na ČT Art, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám