Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru dlouho očekávaného snímku Tenet od Christophera Nolana si nenechala ujít celá řada známých tváří. Kromě Emmy Smetany (36) a Jordana Haje, kteří zde prezentovali své partnerské štěstí, tam zavítali Václav Neužil, Jakub Kohák, Veronika Hejlíková, Karel Kovy Kovář nebo třeba Vlastina Svátková (42) se svými staršími syny. V kině nám Vlastina hrdě oznámila, že jí děti začínají fušovat do řemesla.

„Děti přes léto točily film se svým tatínkem Danem Svátkem, který se jmenuje Spící město,“ říká Svátková. Herečka děti od hraní neodrazuje, ale ani je nenutí. „Samy si k hraní našly cestu a myslím, že je to baví. Neodrazovala jsem je od herectví. Když je něco baví, tak je v tom podporuju a neříkám jim, co mají dělat,“ říká Svátková.

Prostřední syn Kryštof už si zahrál v několika reklamách, nejstarší Adam už si zahrál ve filmu.

V létě se snažila Svátková věnovat čas psaní čtvrté knihy a taky svým dětem. „Nebyli jsme ani nikde u moře. To mi nechybělo,“ dodává Vlastina Svátková, která pak se syny zmizela v sále.

Vlastina má nejmladšího syna Matyáše (3) s producentem Jiřím Kounickým. Dva starší syny Adama (13) a Kryštofa (9) má pak z předchozího manželství s režisérem Danem Svátkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám