Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noční procházka herce Josefa Trojana a moderátorky Emmy Smetany (36) po premiéře filmu Šarlatán vedla k mnoha spekulacím. Zatímco moderátorka je nijak nekomentovala, její partner, zpěvák a muzikant Jordan Haj (35), je označil za nesmysly. Nyní se k situaci vyjádřil i Trojan.

„Vlastně vůbec nevím, jak to vnímám. Občas se tomu směju, občas jsem z toho zoufalý. Zaprvé jsem to měl asi čekat, ale zadruhé to bylo zmedializované neskutečným způsobem,“ řekl v online talk show (Ne)blázni Tomáše Poláčka k snímkům, na kterých se s Emmou procházejí, povídají si, obejmou se, a následnému „humbuku“.

„To, že vyfotili nějaké fotky, je sice hezké, ale vůbec nikdo nezná můj background s tím člověkem. Nevědí o tom absolutně vůbec nic,“ řekl herec s tím, že „situace nepokračuje vůbec ničím“.

„Beru to sportovně,“ dodal Trojan.

Ve filmu Šarlatán si zahrál mladého léčitele Jana Mikoláška. „Byla to pro mě obrovská herecká příležitost a taky trošku záhada, že jsem ji dostal. Když jsem se na place rozhlédl kolem sebe a viděl tam všechny zúčastněné, kterých si vážím, říkal jsem si: Co tady dělám já? Byla to ale velká škola, a občas nepředvídatelně intenzivní,“ uvedl mladý herec ke své roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám