Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy nebyla rodičem na plný úvazek. Velmi krátce poté, co Emma Smetana (36) přivedla na svět svou dceru Lennon, se začala vracet do svého původního pracovního a společenského režimu. Buď vyrazila na akci přímo s dítětem, nebo si pro dceru zajistila odpovědné hlídání.

„Máme štěstí na ochotné babičky a tetičky, takže si můžeme svobodně vyrážet jak do práce, tak za kamarády, v podstatě kdykoli a na jakkoli dlouho. A Lennon je z toho cestování po různých domácnostech nadšená," vysvětluje Emma.

Naposledy se renesanční umělkyně objevila na středečním zahájení přehlídky Designblok, který byl plánován do pondělí. Do Průmyslového paláce v pražských Holešovicích Emmu nedoprovázel partner Jordan Haj, ani se nehodilo brát dceru. Garde jí dělala kamarádka Elena. „Jordan pendloval mezi natáčením americké sci-fi, kde hraje tajného agenta, a koncertem v Roxy,” zdůvodnila nám nepřítomnost svého partnera a otce dítěte Smetana.

Večer to Emmě velmi slušelo. Kráska složila svůj sofistikovaný outfit z obleku v pánském stylu Lindex, pod který oblékla jen prádlo a dobrovolně se zřekla podkladové blůzy. „Jsou to vlastně dvě podprsenky přes sebe. Přes jednu, kterou jsem si sama navrhla, jsem přehodila druhou, karnevalovou, kterou jsem vloni koupila na trhu v Riu de Janeiru,” popsala poutavý detail Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám