Hlavní obsah
Článek

Úplně ve stejný den se narodily dcery bývalým kolegyním z Novy Emmě Smetana (36) a Renátě Czadernové. A asi to byl den, kdy sudičky postály chvíli i u maminek a věnovaly jim do vínku, aby po porodu rychle a bez námahy zhubly. Tak to aspoň vypadalo, když se spolu potkaly.

Navzájem si skládaly komplimenty, která z nich má plošší bříško. "Zrovna jsme s Emmou bavily o tom, že to jde opravdu samo, když lítáte kolem dětí," řekla nám Renáta, která úplně v pohodě oblékne všechno oblečení, které nosila před těhotenstvím. "Jsem zpátky na svojí váze," potvrdila.

Televizní diváci už se o tom také budou moci zanedlouho přesvědčit. "Ráda bych se na obrazovku vrátila v květnu. To mi končí mateřská, tak jsem si říkala, že to bude takové symbolické. Původně jsem uvažovala o tom, že bych byla doma jen tři měsíce, ale to opravdu nešlo. I teď bych možná ještě doma zůstala, ale takhle jsme se s partnerem domluvili," vysvětlila.

Chůvu prý potřebovat nebude. "Může pracovat z domova, takže se budeme střídat a u malé budu vždycky já nebo tatínek," svěřila s tím, že malá Adélka je moc hodné dítě. "Nemůžu si stěžovat, ani to nemám tak jako některé maminky, které si stěžují, že nic nestíhají. Stihla jsem přečíst asi tři knížky, takže úplná pohodička. Je sluníčko, je tak strašně hodná. Asi sama cítí, že je ve spokojeném vztahu a spokojené rodině," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám