Hlavní obsah
Článek

Teprve před čtvrt rokem Emma Smetana (36) porodila dceru Lennon Marlene. Dalo by se očekávat, že v tomto období se zpěvačka, herečka a moderátorka od svého dítěte nehne na krok. Ve skutečnosti si renesanční umělkyně společně s partnerem Jordanem Hajem vyrazila na přehlídkový blok, kde se prezentovaly kolekce Lukáše Macháčka a Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Od své dcery se ale Emma příliš nevzdálila. „Dítě je od nás asi sto šedesát metrů. Je o ni postaráno, stará se o ni naše skvělá kamarádka. Lennon spinká,” řekla klidně Smetana.

Čtvrtroční miminko je součástí spousty aktivit svých rodičů. Malá Lennon před pár dny absolvovala i let do Londýna, kde Smetana točila klip ke své nové písni No Fire. „Obtížně se s dcerou loučíme, většinou ji tedy bereme s sebou. Bývá velmi spokojená a nejvíc neklidná je, když jsme sami doma. Nejspokojenější byla nedávno v Londýně, kde jsme ji brali různě po exteriérech,” uvedla v rozhovoru Emma a dále dodala: „Poprvé letěla a mám pocit, že vnímala to dobrodružství.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám