Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Role maminky jí podle vlastních slov naprosto sedí. To ale neznamená, že Emma Smetana (36) zůstane rodičem na plný úvazek. „Už mám celý rok rozplánovaný a včas se to všechno všichni dozví," řekla Super.cz na první oficiální akci, na níž se po porodu objevila.

Sympatická blondýnka vešla ve známost jako reportérka, následně se na Nově ujala moderátorské profese a skončila až v Televizních novinách. Kromě toho byla také herečkou a asi nejvíce ji baví zpívání. Jaká profese tedy zvítězí po porodu? „Nejaktuálnější věcí je, že budeme točit klip k písničce No Fire. Zároveň se tak trošku vrátím k novinářským aktivitám. To se bude letos znovu dít. Budu kombinovat to, co mě zajímá a naplňuje, tedy kulturně-umělecké činnosti s novinářskou rovinou,” uvedla Smetana, která nechtěla být příliš konkrétní. Není se čemu divit, neboť by měla být po dobu mateřské stále zaměstnancem televize Nova, se kterou ji pojily pře...

„Budu maminka na většinový úvazek, budu pět šest dní v týdnu maminkou a jednou v týdnu půjdu na nějaký profesní výlet,” odpověděla diplomaticky Smetana.

V den vydání článku se do médií dostala informace, že Smetana nastupuje do týmu video pořadu DVTV.

Reklama

Další články

Načítám