Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana (36) se poprvé od porodu objevila na společenské akci. Málokdo by přitom tipoval, že zpěvačka, moderátorka a herečka přivedla svou dceru Lennon na svět teprve před měsícem. Vypadala skvěle. Emma, která přišla i se svým partnerem Jordanem Hajem slavnostně otevřít novou prodejnu známé sportovní značky, je už skoro stejně hubená jako před těhotenstvím.

Rodičovství sympatickou plavovlásku naprosto naplňuje a vlastními slovy prý ani nedokáže popsat, co se v ní po narození dítěte odehrává. To prý ale neznamená, že by chtěla zůstat maminkou na plný úvazek. „Už chystám nové projekty. Vypadá to, že budu šest dní v týdnu maminkou a jeden den pracovat,” má v plánu Emma, která se chystá natáčet klip ke své nové písni.

Dokonce to vypadá, že se někdejší hvězda Televizních novin vrátí k profesi reportérky. „Nechtěla bych být příliš konkrétní, ale popravdě se na to moc těším,” uvedla Smetana.

Emma s Jordanem si v obchodě zahráli i na prodejní asistenty - přispěli tak na cestovní náklady pro dva florbalisty na vozíčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám