Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) nebude mít co na sebe. Jeho manželka Tamara mu totiž prohrábla šatník a věnovala své i Tomášovo oblečení na dobročinnou věc. Samozřejmě, že mu nějaké ty hadříky ve skříni nechala, ale nepotřebné kusy, které zpěvák dlouho nenosil, nekompromisně věnovala kamarádce Emmě Smetana (36), která už poosmé pořádala benefiční bazar, kam svými kousky přispěla i řada dalších celebrit.

Celkem se díky prodeji obnošených svršků známých osobností vydělalo na dobrou věc 450 tisíc korun. "Do vánočního bazaru jsme se s celého srdce zapojili. Vám všem, kdo jste u nás nakoupili, děkujeme též, protože nás to bavilo a společnými silami jsme pomohli tam, kde je to potřeba," napsala na sociální síti Tamara.

Klus a jeho manželka tentokrát přišli sami, bez dětí. Dvojnásobné mamině Tamaře to moc slušelo a jen málokdo by tipoval, že teprve před půl rokem přivedla na svět syna Alfréda (doma má ještě tříletou Josefínku).

Tomášova žena je štíhlá jako proutek a mateřství jí moc sluší. Už brzy se ostatně stane maminkou i její kamarádka Smetana, které Tamara coby zkušená matka jistě dávala cenné rady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám