Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechceme to samozřejmě zlehčovat, ale zpěvačky, které si přejí otěhotnět, by měly nastoupit do některého muzikálu v Divadle Broadway. Jak jsme již v průběhu tohoto týdne informovali, po Emmě Smetana (36) je těhotná další alternace role Květušky v připravovaném muzikálu Adéla ještě nevečeřela Michaela Tomešová. Ale v divadle nejsou samy.

Jak se Super.cz podařilo exkluzivně zjistit, v souboru Divadla Broadway je těhotná další muzikálová zpěvačka, a to půvabná Slovenka Zdenka Trvalcová. „Ano, čekám miminko, moc se na něj s manželem těšíme. Stále ale ještě koncertuji se svou kapelou Voila,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Zdenku, která je v sedmém měsíci, objevil na konkurzu do muzikálu Kleopatra v roce 2001 režisér Filip Renč. Od té doby ztvárnila mnoho muzikálových rolí.

„Se Zdenkou jsme se domluvili, že pokud to bude možné, tak odehraje v roli Montespan listopadový blok Angeliky a od ledna bude účinkovat v Kleopatře,“ sdělil nám PR manažer Divadla Broadway Stanislav Běle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám