Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Emma Smetana (36) si užívá prázdniny v milované Paříži. S partnerem v hlavním městě Francie zároveň oslavili osmileté výročí vztahu a před tamním institutem politických věd vznikla i fotka, kterou Emma zveřejnila na svém Instagramu a veřejně se tak poprvé pochlubila těhotenským bříškem. Respektive vypouklým těhotenským bříškem.

Na fotografii Smetana stojí před svou alma mater a pózuje se svetrem vyhrnutým nad pupík. Její pětiměsíční těhotenství je tak dobře vidět. V komentáři pak je uvedeno, že zde strávila dosud nejdůležitější léta svého života, a teď přijdou ještě důležitější. Podle jednoho z hashtagů by ráda, aby její dítě pokračovalo v započaté tradici a také zde jednou studovalo.

Zmíněným partnerem je herec a muzikant, frontman kapely Peter Pan Complex, Jordan Haj. Ten je zároveň jedním z členů kapely, která Emmu doprovází na jejích koncertech. Dalším důležitým článkem kapely je muzikant a producent Emmina alba What I´ve Done Jiří Burian (kterého zase, respektive jeho alter ego Kapitána Dema, na vystoupeních doprovází Haj). Burian sám nedávno, pro změnu s projektem Republic of Two (Burian a Mikoláš Růžička), vydal novou desku. Zkrátka parta lidí plodná ve všech směrech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám