Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde je ta Emma? Už je dávno tady. Jen si jí nikdo nevšiml. Takhle nějak probíhala konverzace na akci, kam ze Slovenska přijela zazpívat a umíchat pár drinků vítězka SuperStar Emma Drobná (30). Zpěvačka totiž razantně změnila image. Z platinové blondýnky je brunetka.

"Rozhodla jsem se mít aspoň na čas zdravé vlasy. A tohle je moje přírodní barva. Možná se zase k platinové blond vrátím, přiznám se, že mi to samotné trochu chybí," řekla Super.cz zpěvačka, která se momentálně nechystá koncertovat, takže fanouškům nehrozí, že by ji nepoznali na jevišti. "Teď se soustředím na desku, a až pak bude turné," vysvětlila.

Emma už je téměř tři roky šťastně zadaná, chodí s bývalým fotbalovým reprezentantem a útočníkem Glasgow Rangers Filipem Šebem. "Klape nám to, máme se rádi. Přítel je momentálně na Ibize, já tam poletím za ním. Jsme tam často. A máme se super," upřesnila. To, zda plánují svatbu, nebo miminko, ale prozradit odmítá.

V našem rozhovoru jsme probrali i kauzu, kterou řešila slovenská média. Zpěvačka s partnerem se měli stát předmětem vydírání prostřednictvím ukradených instagramových účtů. Nakonec vše ale bylo trochu jinak, což se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám