Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana (36) změnila barvu vlasů. A jak sama přiznává, je to poprvé od porodu dcery Marlene Lennon, kdy zase sáhla po barvě na vlasy. A hodně výrazné.

"Moje barva se dnes změnila poprvé od porodu. Od té doby jsem jela na přírodní vlně. Na dnešní večer jsem se rozhodla, že to zvednu do zábavnějšího levelu. Barva mění barvu podle světla. Dcera řekla, že jsem si namalovala vlasy, což je vlastně správně," řekla Super.cz Emma na udílení cen Anděl.

Hodně veselý byl i outfit jejího partnera Jordana Haje. "Je tu jako ProGram, což je důležitý spolupracovník Kapitána Dema. Jordan by řekl, že to nestojí za řeč. Turbanocopánek je inspirace, myslím, mnou. Já culíky občas nosím," dodala s úsměvem Emma, která plánuje řadu pracovních aktivit.

"Plánuju nový singl s videoklipem, pokračování turné s Emmou Drobnou (30) a budou různý festivaly a výlety. Všechno prochází divokou konzultací s mojí dcerou. Ta určí, co se stane a nestane," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám