Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Emma Drobná (30) se proslavila díky účasti a následnému vítězství ve čtvrté řadě Česko Slovenské SuperStar. Soutěž jí otevřela dveře do světa šoubyznysu a také přinesla lásku, Drobná tvoří pár s o tři roky mladším českým zpěvákem Štěpánem Urbanem.

Říká se ‚sejde z očí, sejde z mysli‘ a u účastníků reality show nebo hudebních soutěží tomu tak velmi často bývá, že jakmile se přestanou objevovat na obrazovkách, lidé na ně zapomenou. Toho se Emma zatím bát nemusí. Další vlnu popularity jí zajistila loňská účast ve slovenské Tváři (Tvoja tvár znie povedome). A letos si pro změnu na obrazovkách zatančí v show Let´s Dance.

„Moc se na to těším, že budu umět tancovat. Neříkám, že špičkově, ale určitě lépe než teď. Vždy jsem chtěla tančit, ale nikdy mě nenapadlo se přihlásit do nějakého kurzu,“ řekla Novému Času Emma, která se ani tak nebojí fyzické námahy, jako bývalá sportovkyně je na ni zvyklá, sedm let hrála volejbal, ale spíš se děsí něčeho jiného. „Znovu jsem objevila, že nemám ráda vysoké podpatky,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám