Hlavní obsah
Článek

Některá přátelství jsou na celý život, jako i to mezi Victorií Beckham (49) a Emmou Bunton (48). Dala je dohromady skupina Spice Girls, a i když se už jedna z nich odtrhla, na jejich vztahu to trhliny neudělalo.

„Všechno nejlepší Emmo. Máme spolu ty nejúžasnější vzpomínky. Máme tě moc rádi, posíláme pusu,“ napsala Victoria přání za celou rodinu Beckhamů a vytvořila krátké video ze společných fotek, kde převládají minišaty, které obě v době Spice Girls nosily.

Victoria už je v takhle krátkých šatech vidět jen sporadicky, jako tomu bylo na nedávné dovolené s Davidem, ale Emma je jim stále věrná. Dokonce se v krátkých šatech i vdávala. V loňském roce si po více jak 20 letech vztahu a dvou dětech řekla ano s Jadem Jonesem.

Bunton je stále členkou Spice Girls a vystupovala s nimi i při jejich posledním návratovém turné. Na rozdíl od Victorie, která už se od návrhářské činnosti ke zpěvu vracet nechce, se Emma zpěvu věnuje dodnes a v roce 2019 vydala už svou čtvrtou sólovou desku. Baby Spice slaví 21. ledna 46. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám