Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když svět obletěly fotky z pátečního večera, které zachycovaly modelku Emily Ratajkowski (32) na rande s tajemným neznámým, fanoušci začali šílet. Nyní navíc vyšlo najevo, kdo krasavec, se kterým se ke konci večera vášnivě líbala přímo v ulicích New Yorku, je.

Jde o DJe jménem Orazio Rispo, rodáka z New Yorku, který rovněž vlastnil prodejnu desek v Brooklynu, ta však byla v důsledku pandemie uzavřena.

Pár si užil romantickou večeři a procházku na Manhattanu. Hihňali se a bylo jasné, že si společně strávené chvilky užívali. Emily působila velmi šťastně, což jí fanoušci moc přejí.

V červenci vyšel najevo její rozchod s manželem Sebastianem Bear McClardem, za kterým údajně stála producentova nevěra. Má s ním také ročního syna Sylvestera.

Před pár týdny se spekulovalo, že o Emily projevil zájem i sám Brad Pitt. Měli si vyjít na večeři, ale modelka posléze potvrdila, že je stále single. Teď to nicméně vypadá, že už ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám