Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle pár by tedy stál za to! Modelka Emily Ratajkowski (32), která se rozvádí s manželem Sebastianem Bear-McClardem, se má podle pondělních zpráv Page Six vídat s Bradem Pittem (60). Ano, čtete správně.

Prý ale zatím nejde o vztah. „Už se o tom chvíli mluví. Brad s nikým nerandí, ale už je spolu párkrát viděli,“ nechal se slyšet zdroj webu.

Ten však neuvedl, v jakém městě spolu byli viděni. Emily tráví čas převážně v New Yorku, kde žije, nyní ovšem byla v Itálii na přehlídce. Pitt byl zase v neděli v Paříži.

Ok Magazine psal o dvojici už minulý měsíc. „Brad ji pozval na rande a ona souhlasila. Vždycky jí přišlo, že je roztomilý, a neměla co ztratit,“ nechal se tehdy slyšet zdroj magazínu.

Pitt byl od rozchodu s Angelinou Jolie spojován s mnoha známými i méně známými ženami. Nejvíc asi s modelkou Nicole Poturalski.

Emily ohlásila rozchod s manželem teprve v červenci, ačkoliv důvod sama neuvedla, šušká se, že za ním byla jeho nevěra. Ať už jsou zvěsti o ní a Bradovi pravdivé, či nikoliv, jedno je jasné. S Pittem by si sexy modelka rozhodně polepšila.

Pitt s Ratajkowski nejsou první slavnou modelkou a hollywoodským hercem, o kterých se v poslední době mluví. Spojováni jsou v těchto dnech také Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid. Ani u nich ale dle zdrojů z jejich okolí zatím nejde o nic vážného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám