Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hit Blurred Lines od Robina Thicka (44) patří dodnes k největším hudebním peckám. Když k němu v roce 2013 uvedli klip, zrodila se hvězda v podobě modelky Emily Ratajkowski (32). Přestože od té doby ušla kus cesty a dnes je nejen veleúspěšnou modelkou, ale také majitelkou vlastní oděvní značky, maminkou a aktivistkou, někteří si ji stále pamatují jako tu holku z klipu Robina Thicka.

Ve své nové knize My Body Emily nyní nařkla zpěváka, že ji při natáčení osahával prsa. K incidentu mělo dojít, když byli před kamerou sami a Emily byla od pasu nahoru nahá. Modelka popsala, že bylo natáčení zábavné, dokud se k ní lehce přiopilý zpěvák údajně zezadu nepřivinul a nesáhl jí na prsa.

Incident v knize potvrdil i režisér videoklipu, který údajně neprodleně zasáhl. Emily přiznává, že byla ponížena, ale na situaci nereagovala, protože chtěla “minimalizovat, co se stalo“.

„Nereagovala jsem, rozhodně ne adekvátně. Pozvedla jsem hlavu, vyhnula se očnímu kontaktu, ale ponížení mi proudilo celým tělem,“ píše v knize, kterou měl k nahlédnutí Sunday Times.

Zpěvák se k věci zatím nevyjádřil. V době natáčení videoklipu byl Thicke ženatý s Paulou Patton, s níž má jedenáctiletého syna Juliana. Rozvedli se v roce 2014, Patton ho tehdy nařkla z napadení, nevěry a užívání drog.

Robin má dnes další tři děti se snoubenkou April Love Geary. Se svou současnou, a dokonce i bývalou partnerkou podstupuje terapie.

Emily se v roce 2018 provdala za producenta Sebastiana Bear-McClarda, jemuž v březnu porodila syna Sylvestera. Kniha My Body vychází 19. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám