Hlavní obsah
Článek

Halloweenský víkend je úspěšně za námi a světově proslulé celebrity ho opět oslavily s plnou parádou. Ačkoliv se letos kvůli pandemii koronaviru většina z nich izolovala a zůstala doma, svými kostýmy se i tak zvládly pochlubit.

Ti odvážnější jako například Paris Hilton (43) nebo mladší sestra Miley Cyrus Noah (19) dokonce vyrazily na večírky, jiné slavné dámy se raději předvedly na sociálních sítích.

Některé hvězdy využily služeb maskérů a kostymérů, jako třeba Chrissy Teigen (38) se svou Černou labutí nebo matka slavných Kardashianek Kris Jenner, která se proměnila v Jacka Skellingtona z Ukradených Vánoc Tima Burtona.

Jiné zase vsadily na vlastní make-up. Demi Lovato (31) si sama vytvořila kostým upírky a byla s ním nadmíru spokojená, přestože jí nepomáhal tým profesionálů.

Jen málokterá celebrita nechtěla na Halloween předvést svoje přednosti. Překvapivě zahalená byla těhotná modelka Emily Ratajkowski (32) nebo zpěvačka Pink (44). Jak to slavným hvězdám letos na Halloween slušelo, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám