Hlavní obsah
Článek

Emily Ratajkowski (32) oznámila, že s manželem Sebastianem Bearem-McClardem čekají rodinu. Zprávu zveřejnila na sociální síti a na stránkách magazínu Vogue prostřednictvím fotek a krátkého videa.

Záběry vznikly u modelky doma a jsou vzácnou památkou na počínající těhotenství. „Budu tohle video uctívat do konce života,“ napsala Emily. Fanouškům také svěřila, že je ve 20. týdnu a teprve si zvyká na měnící se tělo.

„Jsem naprosto bezradná, pokud jde o téměř vše, co se týče mého těhotenství: jak se moje tělo změní? jaké bude mé dítě? Ale překvapivě mě to neobtěžuje. Místo abych se bála, pociťuji nový pocit míru. Už teď se učím od té osoby uvnitř mého těla. Jsem plná úžasu,“ napsala mimo jiné v textu, jímž zmíněné fotky a video doprovodila.

Krátce po oznámení těhotenství Ratajkowski vyrazila do ulic, kde už na ni čekali fotografové. A zvolila opačnou taktiku, než na jakou jsou fanoušci u celebrit zvyklí: žádné schovávání a tajení, těhotenství ještě zvýraznila střihem šatů. O tom, jak jí sluší, se přesvědčte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám