Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) potěšila nejen manžela, kterému zatančila v bikinách u bazénu. Taneček natočila a sdílela na Instagramu, čímž udělala radost i svým věrným sledujícím. „Ví, jak mě rozparádit,“ napsala do popisku a poukázala tak na Sebastiana Beara-McClarda, který jí dělal DJe.

V podobných bikinách pak vyrazila i do přírody, což také nezůstalo nezaznamenáno na sociální síti. Na snímcích nechybí jak manžel Sebastian, tak jejich pes Colombo.

V obou případech měla na sobě plavky z vlastní značky Inamorata, kterou založila v roce 2017. Letos se díky ní dostala i do prestižního žebříčku časopisu Forbes 30 pod 30 nejvlivnějších lidí v Hollywoodu.

Výlet do přírody modelce nejspíš prospěl, neboť se nedávno nechala slyšet, že karanténu zvládá jen tak tak. Musí prý vynakládat hodně energie, aby zůstala pozitivní, a také potřebuje pevný rozvrh, jak svěřila. Pauza u bazénu nebo na procházce jí tak určitě neuškodily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám