Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) v poslední době nevídají fanoušci jinak než nahou nebo v plavkách vlastní značky. V outfitu podobného střihu vyrazila i na premiéru filmu Uncut Gems v rámci torontského filmového festivalu.

Tam ji doprovodil i manžel Sebastian Bear-McClard, za kterého se provdala loni v únoru. S ním si pořídila i roztomilého psíka Colomba, kterého si modelčini fanoušci oblíbili skoro stejně jako její křivky.

Emily značka plavek Inamorata vydělala už slušný balík a oblíbily si ji i kolegyně z branže. Kousky propaguje na sociálních sítích nebo se v nich objevuje během dovolené.

Ratajkowski nedávno vzbudila rozruch snímkem s neoholeným podpažím, kterým promovala feminismus. Fanoušci hojně spekulovali, že chlupy ani nebyly pravé, a ani její esej o právech žen se nesetkala příliš s pochopením. Emily promuje feminismus svou nahotou, a jak sama hlásí, sex-appeal jí k tomu slouží jako nástroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám