Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) natolik proslula nahotou, že je vlastně s podivem, když se někde objeví oblečená. Na procházku se svým novým mazlíčkem se sice oblékla, ale zvolila bílý outfit a pod tílko si nevzala podprsenku.

Jak to dopadlo, se můžete podívat v naší galerii, vůbec se ale nedivíme, že z ní kolemjdoucí nemohli spustit oči. Ne všichni se nejspíš dívali na Colomba, jak s manželem štěně pojmenovali.

„Všichni mají miminka, tak jsme si taky jedno pořídili. Je to kluk, seznamte se s Colombem,“ zažertovala Emily nedávno na svém instagramovém účtu. Fotka s manželem Sebastianem Bear-McClardem a roztomilým psíkem se modelčiným sledujícím líbila snad ještě víc než její nahé snímky.

Colombo se od své paničky nyní nehne ani na krok, bere ho s sebou dokonce i když vyráží na rande s manželem. A to je jedině dobře, jen co trochu povyroste, bude Colombo muset modelku pořádně hlídat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám