Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Emily Ratajkowski (32) se v poslední době transformovala do filmových rolí ve snímcích Jsem božská, Zmizelá a dalších. Svůj Instagram ale rozhodně nezanedbává. Sledující obšťastnila několika sexy snímky. Na prvním je její tvář z profilu, zatímco na druhém je zvěčněn její zadeček.

Minulý měsíc se modelka svěřila australskému Vogue, že miluje svoji sexy image. To ostatně není žádná novinka. „Cítím se díky tomu dobře a myslím, že bych se neměla omezovat. Pravidla, jak by feministky měly vypadat a oblékat se, mi připadají nesmyslná,“ svěřila magazínu.

Emily se také svěřila, že jejímu manželství se Sebastianem Bear-McClardem lidé nedávali velké naděje. Za McClarda se Ratajkowski provdala tajně na začátku roku, teprve po několika týdnech randění. „Lidé našemu manželství dávali tak tři týdny. Překvapilo mě to, v dnešní době nejsou ženy a jejich rozhodnutí brány vůbec vážně, pokud nesplňují očekávání ostatních,“ doplnila Emily, která se sama označuje za feministku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám