Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americké celebrity nemusí kvůli opalování a plážovým radovánkám čekat na letní prázdniny. Kdykoliv jim to diář umožní, vyrazí do Mexika nebo Karibiku, kde vystavují svá těla. Vybrali jsme 12 slavných krásek, které na pláži rozhodně stojí za povšimnutí.

V bikinách se vystavovaly celebrity všech věkových kategorií. Samozřejmě nemůžeme opomenout modelku a instagramovou hvězdu Demi Rose (29), která si na bujném poprsí postavila kariéru. Důkazem toho, že v bikinách lze nadělat parádu i po padesátce, je božská Elizabeth Hurley (58).

Na pláži se předvedly slavné zpěvačky Britney Spears (42), Taylor Swift (34), Jennifer Lopez (54), Nicole Scherzinger (45) i Rita Ora (33). Bikiny samozřejmě oblékla i ženskými tvary proslulá Kim Kardashian (43), jíž na sociálních sítích šlape na paty její sestra Kendall Jenner (28).

Pózování v bikinách se snad denně věnuje modelka Emily Ratajkowski (32). V galerii ji můžete srovnat s její služebně starší kolegyní Alessandrou Ambrosio (42). Sexy postavou se pochlubila i herečka Michelle Rodriguez (45).

Kdo je v bikinách nejvíce sexy?
Demi Rose
46,5 %
Kim Kardashian
2,2 %
Nicole Scherzinger
12,4 %
Michelle Rodriguez
1,3 %
Alessandra Ambrosio
2,9 %
Jenifer Lopez
2,8 %
Kendall Jenner
1,7 %
Britney Spears
1,5 %
Elizabeth Hurley
19,3 %
Taylor Swift
1,5 %
Rita Ora
1,9 %
Emily Ratajkowski
6 %
Celkem hlasovalo 5471 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám